Na sledećem linku možete da vidite raspored i satnice polaganja završnih i maturskih ispita.

Onlajn obuka seminara pod nazivom “Dijagnostika, prevencija i otklanjanje uzroka neuspeha u školskom učenju učenika” je održana 29.05.2021. godine. Više o tome na sledećem linku.

U dualnom obrazovanju teorija se uči u školi, a praktična znanja i veštine se stiču kod poslodavca. Deo nastave koji se odvija kod poslodavca naziva se učenje kroz rad… Više o dualnom obrazovanju možete pročitati ovde.

Vlada Republike Srbije uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu pokrenula je projekat za uspostavljanje nacionalne platforme za prevenciju i suzbijanje nasilja u školama pod nazivom “Čuvam te”. Platforma na jednom mestu integriše sve potrebne aspekte temeljne prevencije i alate za suzbijanje nasilja u školama.

Platforma na jednom mestu predstavlja javnosti, a posebno ciljnim grupama – učenicima, roditeljima i nastavnicima sve preduzete mere, dostupne programe, aktivnosti i aktuelnosti, ali i kroz edukativni deo podiže nivo znanja i informisanosti o ovoj temi.

Više o platformi možete pročitati ovde.

Škola je raspisala konkurs za upis u školsku 2021/22. godinu. Na sledećem linku možete da pogledate promotivni plakat.

U periodu od 24. do 26. marta 2021. godine biće održan sajam obrazovanja “Putokazi” na kom će učestvovati i naša škola. Pogledajte prezentaciju naše škole na sledećem linku.
 

Zbog restriktivnih mera radi suzbijanja epidemije koje uključuju zabranu okupljanja i socijalno distanciranje, neće biti tradicionalnog obeležavanja školske slave Svetog Save. Na sledećem linku možete videti kako je to izgledalo prošle godine, kada je naša škola bila domaćin Svetosavske akademije. 

Na sledećem linku možete da skinete zahtev za prelazak učenika na online nastavu. 

Poštovani, obaveštavamo Vas, da se u skladu sa merama koje je doneo Krizni štab za borbu protiv korona virusa, a zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije VASPITNO OBRAZOVNI RAD NEĆE REALIZOVATI DANA 12. NOVEMBRA I 13. NOVEMBRA 2020. GODINE. Obaveštenje u celosti možete pročitati klikom na sledeći link.

Na sledećem linku možete skinuti izbeštaj o realizaciji projekta državne mature.

Dana 21.10.2020. godine  usled najavljenih radova na remontu trafo stanica na izvorištima u Jarku i Fišer salašu biće otežano vodosnadbdevanje za vreme trajanja radova. Po preporuci nastava će se odvijati online

Da bi preuzeli uslove konkursa pritisnite ovde. Takođe, više informacija možete dobiti klikom na sledeći link.

Poštovani, 
obaveštavamo Vas da je na ovom linku dostupan Priručnik za projektnu nastavu i nastavu na daljinu koji je namenjen nastavnicima i stručnim saradnicima. Takođe, obaveštavamo Vas da na sledećem linku možete preuzeti dopunjenu verziju Preporuka za prevenciju od COVID 19 koje je pripremio Institut za javno zdravlje Srbije “dr Milan Jovanović Batut”.

Klikom ovde možete preuzeti tabelu sa rasporedom školskog zvona prilagođenog trenutnoj situaciji (Covid-19).

Roditeljski sastanak za učenike prvih razreda Srednje tehničke škole “Milenko Brzak-Uča” biće održan u dvorištu (svečanoj sali) škole u ponedeljak 31.08.2020. godine sa početkom u 18 časova. Prisustvuju samo roditelji.

Svečani prijem učenika prvih razreda održaće se u utorak 1.09.2020. godine u sledećim terminima:

  • 08:00 časova – učenici elektrostruke (Elektrotehničar računara, Elektroinstalateri i Serviseri za termičke i rashladne uređaje)
  • 13:00 časova – učenici mašinske struke (Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, Mašinski tehničar motornih vozila, Bravar-Zavarivač)

Molimo vas da prilikom dolaska u školu obavezno nosite maske, da bi ispoštovali sve epidemiološke mere u cilju zaštite svih nas.

Dobro došli!

Na sledećem linku možete da preuzmete raspored učionica za sve razrede i raspored časova za nastavnike za školsku 2020/21. godinu.

Na sledećem linku možete da vidite spisak dežurnih nastavnika za školsku 2020/21. godinu.

Na sledećem linku možete da pogledate kalendar rada za školsku 2020/21. godinu.

Da bi preuzeli tabele sa satnicom reda vožnje kliknite ovde.

Skip to toolbar