У суботу 20.4.2024. године, у Хали спортова “Ранко Жеравица” у Новом Београду одржано је друго по реду Републичко такмичење “Фестивал знањем за будућност“, у програмирању дронова и мБотова. На такмичењу је учествовало 76 екипа из 63 Основне школе широм Србије.
Наша школа поново је имала част да буде један од организатора и сарадника на овом сјајном догађају.
Као и на свим претходним окружним такмичењима, наши ученици и професори су са великом посвећеношћу и професионализмом обављали своје задатке, пружајући подршку и помоћ свим учесницима током такмичења.
Овим путем, желели бисмо да изразимо захвалност свим нашим ученицима и њиховим родитељима на великом стрпљењу, издвојеном времену, подршци и посвећености током читавог процеса такмичења.
Њихова енергија, идеје и ентузијазам допринели су стварању позитивне атмосфере и превазилажењу свих проблема са којима смо се успут сусрели.
Такође, желимо да истакнемо значај оваквих такмичења у промоцији СТЕМ образовања и подстицању ученика да развијају своје вештине у области технологије и програмирања, што је од виталног значаја за њихов будући успех и каријеру.

Skip to toolbar