У петак 22. марта 2024. године екипа и саставу Никола Нићифоровић (IIЕР), Ђорђе Јовановић (IIЕР) и Вук Ћирић (IIIЕР), кренала је из Руме у раним јутарњим сатима пут Вршца у пратњи  ментора Игора Томића и директорке Весне Илић.

Након смештања у хотел упутили смо се пут Техничког центра “Никола Тесла”, где су нас дочекали љубазни домаћини са акредитацијама и пригодним поклонима.

Приступили смо презетацији нашег  пројектат под називом “EVO ŠUZ” (еволуиране патике -закорачите у будућност). Задатак је био  да члановима жиријима и осталим присутнима објаснимо функцију нашег пројекта.

У 19:00 смо завршили обавезе за тај дан, упутили се пут  хотела на вечеру, а потом у обилазак града.

У суботу 23. марта 2024. године смо се након доручка, упутили у конгресну салу хотела где се реализовала завршница такмичења, тј усмена презентација  нашег  пројеката.

Непосредно после ручка , имали смо нешто мало слободног времена за обиказак града, а потом је следило проглашење победника и додела поклона од стране спонзора овог такмичења.

У Руму смо стигли у суботу у вечерњим сатима. Тим је веома задовољан организацијом такмичења, љубазним домаћинима, те се искрено надамо да се видимо и наредне године.

Ментор тима: Игор Томић

Skip to toolbar